Bij de Horseman Inn hebben we een Bourgondische inslag. En dat proef je! Wij koken graag en we delen onze liefde voor lekker eten graag met onze gasten. Naast hun eigen kamer hebben onze gasten de beschikking over een gastenkeuken waar het ontbijt geserveerd wordt. En waar u zelf verse koffie en thee kunt maken. De koelkast in de keuken staat ter beschikking van onze gasten zodat u zelf een lunch kunt klaarmaken. Bij mooi weer wordt het ontbijt geserveerd op het terras, met uitzicht over de weilanden.

NB: als de gehele B&B als appartement geboekt wordt kan er ook gekookt worden in de gastenkeuken. De keuken is compleet uitgerust.

1,5 meter aanpassingen:
Om uw verblijf veilig en ontspannen te laten verlopen hebben onze dienstverlening iets aangepast. Het ontbijt zetten we volgens de geldende richtlijnen vooraf klaar. Verder kunnen we lunchpakketten verzorgen en een afhaalmaaltijd voor u regelen bij een van de lokale restaurants. Nog steeds evenveel service maar iets meer op afstand.

Ontbijt

Het goed ontbijt betekent een goede start van je dag. Op weekdagen verzorgen we een uitgebreid broodjes ontbijt. In het weekend serveren we  hebben een meer-keuze ontbijtmenu waarop u de avond van te voren aangeeft wat u graag eet. Dit menu wisselt met de seizoenen. Een greep uit het weekend ontbijtmenu:

  • Roerei met gerookte zalm
  • French Toast met banaan en bacon
  • American Pancakes met gebakken appel, pecan en maple syrup

Voor de levensgenieters zijn er ontbijtgerechten die geïnspireerd zijn uit onze vele vakanties in Ierland en Engeland. Maar ook voor onze zakelijke gasten hebben we snelle opties.

Voor gasten met allergieën of die bijvoorbeeld vegetarisch of vegan eten, verzorgen wij ook heerlijke gerechten. We zien het als een uitdaging om al onze gasten te verrassen. Wel graag even bij uw boeking aangeven wat u niet mag of wilt eten.

Diner

Nederweert is rijkelijk voorzien van goede restaurants! Voor elk wat wils. Van eetcafe, Thais tot Mediteraans getinte brasserie. Alles op fietsafstand.

Gasten zonder eigen vervoer bieden wij de mogelijkheid om mee te eten in onze keuken. Eten wat de pot schaft betekent bij ons een fantasievol hoofdgerecht met een lekker glas wijn om de dag relaxted af te sluiten.