Te paard

Er is niets mooier dan met je paard door de natuur trekken. Een dagtocht of een trektocht van locatie naar locatie. Met je spullen in een zadeltas en je dan na aankomst lekker laten verwennen.

De omgeving van The Horseman Inn biedt mogelijkheden te over om met je paard te genieten. Vanaf het erf hoef je maar 500 mtr langs de verharde weg om onverhard naar het bos te kunnen rijden. Kijk eens op Ruiteren&Mennen voor de routes bij ons in de buurt en iets verder weg.
Voor je paard hebben we een mooie wei, afgezet met paardvriendelijk schrikdraad. En naar behoefte 2x daags brok. Wij kunnen je diverse mooie dagtochten of kortere ritten adviseren. Allemaal uit eigen ervaring.

Per fiets

Limburg kent een zeer uitgebreid knooppunten netwerk voor fietsers. Richting Midden-Limburg, naar het Brabantse of België in . Met onderweg diverse leuke uitspanningen. De kaart van dit netwerk kunnen onze gasten lenen.

 

Te voet

Ook voor wandelaars is er een keur aan wandelingen. Vanaf het erf tussen de akkers door over zandpaden, door Nationaal Park de Groote Peel of in natuurgrenspark Kempenbroek.

Cultuur

De nabije omgeving van Nederweert heeft een breed scale aan leuke en interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Een greep daaruit:

Iets verder weg is de mooie stad Maastricht, net over de grens in Duitsland de stad Aken zeer de moeite waard en beide binnen een uur bereikbaar. De dom in Aken is Unesco erfgoed en je vindt er vele leuke winkels. een keer wat anders dan in Nederland. En niet te vergeten een dagje lekker shoppen in Designer Outlet Roermond. We adviseren onze gasten naar hun eigen interesse.