Te paard

Er is niets mooier dan met je paard door de natuur trekken. Een dagtocht of een trektocht van locatie naar locatie. Met je spullen in een zadeltas en je dan na aankomst lekker laten verwennen.

De omgeving van The Horseman Inn biedt mogelijkheden te over om met je paard te genieten. Vanaf het erf hoef je maar 500 mtr langs de verharde weg om onverhard naar het bos te kunenn rijden. Voor je paard hebben we een mooie wei, afgezet met paardvriendelijk schrikdraad. En naar behoefte 2x daags brok. Wij kunnen je diverse mooie dagtochten of kortere ritten adviseren. Allemaal uit eigen ervaring.

Per fiets

Limburg kent een zeer uitgebreid knooppunten netwerk voor fietsers. Richting Midden-Limburg, naar het Brabantse of België in . Met onderweg diverse leuke uitspanningen. De kaart van dit netwerk kunnen onze gasten lenen.

Wij hebben voor fietsliefhebbers diverse leuke arrangementen, waarbij u geheel ontzorgd vakantie houdt. Alles is geregeld.

Te voet

Ook voor wandelaars is er een keur aan wandelingen. Vanaf het erf tussen de akkers door over zandpaden, door Nationaal Park de Groote Peel of in natuurgrenspark Kempenbroek.

Cultuur

De nabije omgeving van Nederweert heeft een breed scale aan leuke en interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Een greep daaruit:

Iets verder weg is de mooie stad Maastricht, net over de grens in Duitsland de stad Aken zeer de moeite waard en beide binnen een uur bereikbaar. En niet te vergeten een dagje lekker shoppen in Designer Outlet Roermond. We adviseren onze gasten naar hun eigen interesse.