Een kamer bij de Horseman Inn is meer dan alleen een bed en een stoel. Onze ruime kamers zijn met veel smaak en oog voor detail ingericht. Elk van de twee kamers heeft een eigen badkamer. En ze hebben ieder hun eigen sfeer. Alles ingericht in landelijke stijl. Van alle moderne gemakken zoals gratis WIFI en satelliet tv, voorzien.

Kamer ‘Connemara’

Deze bevind zich direct naast de gastenkeuken en heeft zicht op de landerijen aan de voorkant van de boerderij. Als je je eigen paard meebrengt zie je die vanuit deze kamer in de wei lopen. De kamer is ingericht in natuurtinten, terug te vinden in Connemara, in het westen van Ierland.

Prijzen

Kamer ‘Galway’

Deze ligt direct achter kamer ‘Connemara’ maar heeft buitenom een directe ingang. Deze kamer is iets ruimer dan kamer 1 en heeft ook een ruime badkamer met inloopdouche. De sfeer van deze kamer is landelijk chique. De sfeer van de stad Galway in het westen van Ierland, die gezellig en stijlvol is zonder stijf te zijn.
Deze kamer is rolstoelvriendelijk ingericht met ruime deuren en een douche waarvan beide deuren volledig open kunnen.

Prijzen

Boerderij-appartement

De hele B&B is ook af te huren als boerderij appartement o.b.v. logies. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers met ieder hun eigen badkamer, een keuken met inductiekookplaat, koelkast en vaatwasser, nespressomachine en een woonkamer met sfeerhaard en tv. Daarnaast hebben de gasten het gebruik van de voorzijde van onze tuin met 3 zitjes. We verhuren het appartement voor minimaal 5 dagen. Last minute kan daar op aanvraag voor een kortere periode. Bij de huurprijs is alle linnengoed, nutsvoorzieningen en een welkomspakket met lekkernijen inbegrepen.

Prijzen

Bekijk hieronder een impressie van onze B&B